skip to Main Content

What a show…

“Smag, Smil & Gummistøvler”, Krusmølle

En dejlig weekend på Krusmølle er nu veloverstået. -OG HOLD NU OP FOR EN WEEKEND….!

Krusmølle er en perle med en smuk beliggenhed og altid et besøg værd. Et unikt sted og i den grad en oplevelse uden lige. En service som kun de færreste kan drømme om og en stemning, som vækker selv de mest triste maver…

Fantasitiske boder, inspiration, lækre råvarer og glade smil hvorend man kiggede hen… Det har været fornøjelse, at være en den af “showet”.

Tusind tak til Krusmølle for en fantastisk oplevelse og tak fordi vi måtte være med…

Gik du glip af “showet”, “Smag, Smil & Gummistøvler”, så får du helt sikkert chancen igen næste år, hvor Krusmølle afholder “Smag, Smil & Gummistøvler” for 6. år i træk.

Mere info her: http://www.krusmoelle.dk

Var du så heldig, at opleve herlighederne og tænker du, at det var ærgerligt, at du alligevel ikke købte det flotte skærebræt eller det smukke bord, som du forelskede dig i DOTSdk´s stand, så kan du nå det endnu… Kig forbi her: https://www.dotsdk.com.

Finder du ikke lige netop det på hjemmesiden, som du går og drømmer om eller tænker du, at drømmebordet skulle være enten større eller mindre så er du velkommen til, at kontakte os. Vi fremstiller gerne special-varer efter netop dine mål og ønsker. Kontakt

Ha´den bedste torsdag…

 

De bedste hilsner

Team DOTSdk

 

Mette og Sten Jørgensen

Back To Top