NATURENS RÅ MATERIALER

Mesterværker i eget design…

Et unik design er en ener med et helt særligt udtryk, som ikke kan købes hvor som helst og når som helst…

Træ lever, træ fortæller en historie, træ er unikt, træ er råt, træ er mit foretrukne materiale.

Jeg hedder Sten Jørgensen og jeg er medindehaver af DOTSdk. Jeg er træ-manden bag firmaet og har dedikeret mit liv til træ og design.

Jeg er uddannet tømrer og har arbejdet med træ i mere end 25 år. Jeg har altid holdt meget af, at skabe og designe og har de seneste år fundet mig godt til rette i en verden, hvor kodeordet er kreativitet og produktivitet.

Med en bred viden og knowhow inden for snedkeri og en stor interesse for unika design, har jeg med tiden lavet rigtig mange forskellige unika produkter.

Min spids-kompetance er, at fremstille unika skærebrætter, som printer sig dybt inde på nethinden.

Jeg elsker at eksperimentere, udvikle og skabe nye design og i sidste ende levere et produkt, som imponerer og glæder en glad modtager.

Ofte vil det enkelte produkt kun være til salg én gang. Er efterspørgslen på et enkelt produkt stort, vil vi dog bestræbe os på, at fremstille et lignende produkt.

Dog gør vi opmærksom på, at der altid vil være tale om unika produkter, når vi arbejder i træ. Alle produkter, som vi fremstiller er håndlavede og ikke lavet efter nogen model og ligesåvel som alle årer i hvert enkelt stykke træ er forskellige, er der ikke to produkter der vil være 100% ens.

Vi vil altid udskifte vare-sortimentet og altid fordybe os og afprøve nye spændende design. Så hold godt øje med siden, Facebook og Instagram og lad dig imponere, forundre og forføre…

Gå på opdagelse og lad dig forundre af kreative og imponerende DOTS-design.

De bedste hilsner

 

Sten Jørgensen
DOTSdk