dotsdk-logo-blomster-top-300x188

Når du handler hos DOTSdk accepterer du samtidig følgende handels -og forretningsbetingelser.

DOTSdk´s handels -og forretningsbetingelser indeholder følgende:

Generelt
Betaling
Fragt
Levering
Returnering af varer
Reklamation
Fortrydelsesret
Klage
Persondatapolitik
Cookies

Generelt

DOTSdk tager forbehold for tastefejl i tekst og priser, udgåede varer samt prisændringer.

Betaling foregår via kryptereret og sikker betalingsudbyder Quickpay. Beløbet hæves først fra din konto, når varerne sendes fra vores lager.

DOTSdk forbeholder sig retten til, at annullere enhver handel, som ikke kan gennemføres -uanset årsag.

Betaling

Betaling hos DOTSdk kan foretages Visa og Mastercard, Mobilepay  samt almindelig bankoverførsel. Betalingen forgår over en krypteret server via Quickpay og er lige så sikkert som, at benytte et kreditkort i et supermarked.

Kreditkortgebyr for dansk udstedte kort: 1,45%

Mobilepay: 60 73 80 60

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er incl. 25% moms.

Fragt

Post Nord med omdeling – 69,-
GLS med omdeling – 69,-
GLS Pakkeshop – 49,-
Afhentning efter aftale – 0,-

Alle angivne priser er incl. moms.

Alle ordre over kr. 599,00 sendes fragtfrit i Danmark.

Skulle der opstå forsinkelse hos Post Danmark eller GLS kan DOTSdk ikke drages til ansvar. I tilfælde af udeblevene leverancer fremsender DOTSdk en ny leverance uden beregning.

Alle vores varer er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du venligst kontrollere, at pakkens indhold er ubeskadiget. Er pakken og / eller er indholdet beskadiget, når du modtager varen, skal du anmelde dette til Post Danmark eller GLS. Vi gør opmærksom på, at DOTSdk ikke er ansvarlig for varer under transporten. Se iøvrigt Post Nord´s hjemmeside (www.postnord.dk) og GLS (www.gls.dk) for informationer herom.

Vi gør opmærksom på, at vi hos DOTSdk naturligvis altid pakker varerne omhyggeligt og sikkert ind, så risikoen for fragtskader minimeres.

Udover forsendelse med Post Danmark og GLS, er der naturligvis også mulighed for afhentning af forudbestilte varer direkte for virksomhedens adresse. Dog kun ifølge nærmere aftale.

Levering

Da DOTSdk udelukkende koncentrerer sig om special leverancer og fremstiller alt porcelæn på bestilling har vi en leveringstid på 6-10 hverdage.

Den længere leveringstid skyldes en lang og kompliceret arbejdsproces, som bl.a. indeholder en lang brændings-proces, hvor alt porcelæn kræver en langsom og meget nøje nedkøling.

Ved spidsbelastnings-perioder som jul og ferie, må der beregnes længere leveringstid.

Ved større ordre beregnes en længere leveringstid. Har du spørgsmål omkring dette, er du meget velkommen til, at kontakte os.

I tilfælde af at det bestilte porcelæn mod forventning ikke er på lager, kontakter vi dig for nærmere aftale omkring levering.

Den oplyste er leveringstid er vejledende og vi vil hos DOTSdk altid gøre vores ypperste for en så hurtig levering som mulig. Såfremt vi mod forventning ikke kan overholde den forventede leveringstid, kontakte dig for nærmere aftale.

Vi leverer kun i Danmark.

Returnering af varer

Når du handler hos DOTSdk har du if. dansk lovgivning altid 14 dages fuld fortrydelsesret.

Bemærk dog at varen skal returneres i samme stand, som ved modtagelse. Det betyder også, at varen skal returneres i en forsvarlig pakket emballage og hermed ikke lide unødvendig last ved fragt og dermed være intakt ved modtagelse hos DOTSdk.

Bemærk yderligere at du selv skal afholde alle udgifter til returfragt. DOTSdk tilbagefører først pengene til din konto, når vi har modtaget og konstateret, at varen er intakt.

Reklamation

Skulle du mod forventning modtage en vare, som har taget skade under transporten eller på anden måde har mangler, bedes du venligst kontakte DOTSdk hurtigst muligt og sende os et billede af varen. Vi vil ud fra dette træffe en beslutning om, hvorvidt varen skal returneres eller bare kan kasseres af dig. -Uanset beslutningen vil du naturligvis få dine penge igen eller en ny tilsvarende vare.

Vi gør dog opmærksom på, at alle produkter hos DOTSdk er 100% håndmalede, hvorfor farvenuancer og mindre afvigelser kan forekomme.

Fortrydelsesret

Fortryder du dit køb hos DOTSdk giver vi dig naturligvis 14 dages retur -og fortrydelsesret. Fortrydelsesretten kan dog kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelse.

Fortrydelsesretten bortfalder hvis varen er brugt på en måde, som helt åbenlyst forringer varens værdi.

Ved fortrydelse af dit køb hos DOTSdk giver vi dig naturligvis det fulde beløb tilbage. Beløbet vil blive overført til dit konto nr. såfremt varen er intakt og ikke har været udsat for fejlagtig håndtering eller anden uhensigtsmæssig adfærd.

Vær dog venligst opmærksom på, at du selv står for forsendelsesudgifter ved returnering af en vare.

Bemærk venligst at DOTSdk ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Klage

Ønsker du at klage over dit køb hos DOTSdk, bedes du venligst rette henvendelse til info@dotsdk.com eller tlf. 60 73 80 60.

Persondatapolitik

For at indgå aftale/handel med DOTSdk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefon-nr.
Emailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere den ønskede vare til dig. Personoplysningerne registreres hos DOTSdk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via DOTSdk´s website sikre vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Indehaveren af DOTSdk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos DOTSdk er Mette Høeg Jørgensen.

Hos DOTSdk opbevarer vi kundeoplysninger krypteret og vi transmiterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet af DOTSdk videregives eller sælges på ingen måde til en tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos DOTSdk har du altid ret til, at gøre indsigelse mod registreringen. Ligeledes har du også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven, al henvendelse i forbindelse hermed rettes til DOTSdk via info@dotsdk.com.

Cookies

Hos DOTSdk anvendes cookies med det formål, at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til en hver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger dog af din browser.

Cookie- og privatlivspolitik

dotsdk-logo-blomster-side-167x188