dotsdk-logo-blomster-top-300x188

Når du handler hos Kaktus by DOTSdk accepterer du samtidig følgende handels -og forretningsbetingelser.

Kaktus by DOTSdk´s handels -og forretningsbetingelser indeholder følgende:

Generelt
Betaling
Fragt
Levering
Returnering af varer
Reklamation
Fortrydelsesret
Klage
Persondatapolitik
Cookies

Generelt

Kaktus by DOTSdk tager forbehold for tastefejl i tekst og priser, udgåede varer samt prisændringer.

Betaling foregår via kryptereret og sikker betalingsudbyder Quickpay. Beløbet hæves først fra din konto, når varerne sendes fra vores lager.

Kaktus by DOTSdk forbeholder sig retten til, at annullere enhver handel, som ikke kan gennemføres -uanset årsag.

Betaling

Betaling hos Kaktus by DOTSdk kan foretages Visa og Mastercard, Mobilepay  samt almindelig bankoverførsel. Betalingen forgår over en krypteret server via Quickpay og er lige så sikkert som, at benytte et kreditkort i et supermarked.

Kreditkortgebyr for dansk udstedte kort: 1,45%

Mobilepay: 60 73 80 60

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er incl. 25% moms.

Fragt

Post Nord med omdeling – 69,-
GLS med omdeling – 69,-
GLS Pakkeshop – 49,-
Afhentning efter aftale – 0,-

Alle angivne priser er incl. moms.

Alle ordre over kr. 599,00 sendes fragtfrit i Danmark.

Skulle der opstå forsinkelse hos Post Danmark eller GLS, kan Kaktus by DOTSdk ikke drages til ansvar. I tilfælde af udeblevene leverancer fremsender Kaktus by DOTSdk en ny leverance uden beregning.

Alle vores varer er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du venligst kontrollere, at pakkens indhold er ubeskadiget. Er pakken og / eller er indholdet beskadiget, når du modtager varen, skal du anmelde dette til Post Danmark eller GLS. Vi gør opmærksom på, at Kaktus by DOTSdk ikke er ansvarlig for varer under transporten. Se iøvrigt Post Nord´s hjemmeside (www.postnord.dk) og GLS (www.gls.dk) for informationer herom.

Vi gør opmærksom på, at vi hos Kaktus by DOTSdk naturligvis altid pakker varerne omhyggeligt og sikkert ind, så risikoen for fragtskader minimeres.

Udover forsendelse med Post Danmark og GLS, er der naturligvis også mulighed for afhentning af forudbestilte varer direkte for virksomhedens adresse. Dog kun ifølge nærmere aftale.

Levering

Der må påberegnes 3-4 dages levering fra bestillingsdato.

Ved spidsbelastnings-perioder som jul og ferie, gør vi opmærksom på, at en eventuel længere leveringstid påberegnes.

Ved særbestillinger / costummade ordre aftales nærmere leveringstid med hver enkelt kunde.

Den oplyste er leveringstid er vejledende og vi vil hos Kaktus by DOTSdk altid gøre vores ypperste for en så hurtig levering som mulig. Såfremt vi mod forventning ikke kan overholde den forventede leveringstid, kontakter dig for nærmere aftale.

Vi leverer kun i Danmark.

Returnering af varer

Når du handler hos Kaktus by DOTSdk har du if. dansk lovgivning altid 14 dages fuld fortrydelsesret.

Bemærk dog at varen skal returneres i samme stand, som ved modtagelse. Det betyder også, at varen skal returneres i en forsvarlig pakket emballage og hermed ikke lide unødvendig last ved fragt og dermed være intakt ved modtagelse hos Kaktus by DOTSdk.

Bemærk yderligere at du selv skal afholde alle udgifter til returfragt. Kaktus by DOTSdk tilbagefører først pengene til din konto, når vi har modtaget og konstateret, at varen er intakt.

Reklamation

Skulle du mod forventning modtage en vare, som har taget skade under transporten eller på anden måde har mangler, bedes du venligst kontakte Kaktus by DOTSdk hurtigst muligt og sende os et billede af varen. Vi vil ud fra dette træffe en beslutning om, hvorvidt varen skal returneres eller bare kan kasseres af dig. -Uanset beslutningen vil du naturligvis få dine penge igen eller en ny tilsvarende vare.

Fortrydelsesret

Fortryder du dit køb hos Kaktus by DOTSdk giver vi dig naturligvis 14 dages retur -og fortrydelsesret. Fortrydelsesretten kan dog kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelse.

Fortrydelsesretten bortfalder hvis varen er brugt på en måde, som helt åbenlyst forringer varens værdi.

Ved fortrydelse af dit køb hos Kaktus by DOTSdk giver vi dig naturligvis det fulde beløb tilbage. Beløbet vil blive overført til dit konto nr. såfremt varen er intakt og ikke har været udsat for fejlagtig håndtering eller anden uhensigtsmæssig adfærd.

Vær dog venligst opmærksom på, at du selv står for forsendelsesudgifter ved returnering af en vare.

Bemærk venligst at Kaktus by DOTSdk ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Klage

Ønsker du at klage over dit køb hos DOTSdk, bedes du venligst rette henvendelse til info@dotsdk.com eller tlf. 60 73 80 60.

Persondatapolitik

For at indgå aftale/handel med Kaktus by DOTSdk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefon-nr.
Emailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere den ønskede vare til dig. Personoplysningerne registreres hos Kaktus by DOTSdk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via Kaktus by DOTSdk´s website sikre vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Indehaveren af Kaktus by DOTSdk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos Kaktus by DOTSdk er Mette Høeg Jørgensen.

Hos Kaktus by DOTSdk opbevarer vi kundeoplysninger krypteret og vi transmiterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet af Kaktus by DOTSdk videregives eller sælges på ingen måde til en tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Kaktus by DOTSdk har du altid ret til, at gøre indsigelse mod registreringen. Ligeledes har du også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven, al henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kaktus by DOTSdk via info@dotsdk.com.

Cookies

Hos Kaktus by DOTSdk anvendes cookies med det formål, at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til en hver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger dog af din browser.

Cookie- og privatlivspolitik

dotsdk-logo-blomster-side-167x188