HÅNDMALET LUKSUS

Med viljen som drivkraft…

I oktober 2015 så DOTSdk dagens lys for første gang. Den gang var udvalget udelukkende håndmalet porcelæn. I dag har det håndmalede porcelæn fået fast følgeskab af diverse håndlavede skærebrætter og borde i eget unika design.

Porcelænet og de mange flotte unika produkter i træ, er det perfekte match og vi glæder os til, at søsætte vores mange nye produkter.

Jeg hedder Mette Høeg Jørgensen og jeg er indehaver og stifter af DOTSdk. Jeg er firmaets porcelænsmaler, produkt-udvikler, bogholder, IT-ansvarlige -og så er jeg indretnings-nørd, hvilket jeg ikke er bleg for, at indrømme.

Jeg har arbejdet med indretning og interieur i mere end 13 år. Jeg elsker at indrette, skabe, forandre og udvikle.

Jeg tænker konstant kreative tanker og er i mit es, når jeg arbejder med DOTSdk.

Mine spids-kompetancer er:

– Håndmalet porcelæn
– Det visuelle udtryk
– Design og perfektion ned til mindste detalje

Med DOTSdk´s håndmalede porcelæn kan du “pimpe” dit hvide porcelæn og dække de smukkeste middags-borde uden det behøver, at koste en formue.

Vores mission er, at det ikke behøver, at være ekstremt dyrt, at få din borddækning til, at ligne en million og at du nemt kan matche dit hvide u-dekorerede porcelæn med det fine håndmalede porcelæn fra DOTSdk.

Alt porcelæn fra DOTSdk er malet på en flot sne-hvid porcelæn, som matcher det hvide u-dekorerede porcelæn til perfektion.

– 3 design
– Over 120 forskellige håndmalede produkter

Alle produkter er 100% håndmalede, tåler temperaturer op til +300 garder C, samt brug af opvaskemaskine. Porcelænet tåler brug af mikrobølgeovn og nedfrysning, men undgå generelt hurtige temperatur-ændringer, da dette kan få glasuren til at revne.

Der kan forekomme mindre variationer i farve og design i det enkelte produkt. Det er en del af charmen ved, at vælge kunst-håndværksmæssig kvalitet.

Velkommen i en sort hvid verden af smukt håndmalet porcelæn.

De bedste hilsner

 

Mette Høeg Jørgensen

Stifter og indehaver DOTSdk

Klik for at hente Fødevarestyrelsens kontrolrapport
Datablad porcelæn
Samarbejdsaftale