skip to Main Content

Forårs-fornemmelser i Januar…

 

Solen skinner fra en blå himmel, fuglene synger, det er bidende koldt udenfor og kalenderen skriver d. 19. januar… Alligevel drømmer jeg om forår, sol og lune forårsdage.

Indtil videre må jeg dog lade drømme være drømme og holder mig indtil videre fortrinsvis inden døre. Det gør jeg også i dag og oftest holder jeg til på mit elskede kontor og værksted. Her er dagligdagen præget af arbejdsopgaver dels som markedsførings-kordinator, chef, kunsthåndværker, designer, porcelæns-maler, fotograf, rengørings-assistent og alt-mulig mand…

Kært barn har mange navne og jeg har selvfølgelig ja-hatten på…! -Vigtigst for mig er, at den daglige opgave bliver udført med glæde og interesse og at jeg har mig selv med i alt hvad jeg foretager mig. At jeg føler mig i mit rette element og at mine kunder er glade for DOTSdk´s færdige produkt og service i det hele taget.

Er du du i dit rette element…?

Er du allerede en af mine mange glade DOTS-kunder eller kender du måske slet ikke til DOTSdk endnu…?

Facts:

DOTSdk leverer håndmalet luksus til dig og din bolig…!

På hjemmesiden https://www.dotsdk.com kan du læse meget mere om hvad DOTSdk står for og selvfølgelig gå på opdagelse i webshoppen. https://www.dotsdk.com

-Og hvem ved måske bliver du så bidt af det, at du bliver min næste glade DOTS-kunde…

Glæder mig til, at byde dig velkommen til i DOTSdk´s verden af prikker og porcelæn.

God torsdag der ude…

De bedste hilsner

 

Mette Høeg Jørgensen

DOTSdk

Indehaver

 

 

Back To Top