skip to Main Content

Et sjældent øjeblik af luksus…

Jpeg

Et sjældent øjeblik af ro -er det luksus…? Et øjeblik hvor sindet sukker dybt og sindet mærkes af eftertænksomhed og et mylder af tanker melder sig på trods af, at det ville være bedst, at kunne udelukke og glemme alt omkring en for en stund…

Kender du det…?

Eller er det kun kendetegnet for mig, for den 41-årige kvinde, for iværksætteren, for moderen og for konen, som vil det hele -og gerne det hele på én gang…? Som gerne vil fremstå som den elskværdige, den skabende, den succesfulde, men samtidig som samtidig også gerne vil signalere ro og harmoni -og eftertænksomhed ikke mindst…

De hårde FACTS er vel, at der er rigtig mange af os, der falder under én og samme kategori og sagtens kan nikke godekendende til ovennævnte…

For mig er det slut, jeg er kommet til et sted i livet, hvor jeg jeg vælger at sige fra… -Jeg siger nej tak til det jeg egentlig burde engagere mig i. Jeg vælger mit eget ego -og det gør jeg for at overleve og for, at blive et bedre menneske, en bedre mor -og bedre kone. Er det luksus…? Eller er det i grunden ikke bare en menneskeret…?

Som iværksætter og virksomhedsindehaver er DOTSdk blevet hjertebarn, det er mit kød og blod, det er blod, sved og tårer, det er uanede mængder af timer, men det er også min luksus. Jeg elsker alt hvad det indebærer af -og det er ikke så lidt endda og jeg vil til en hver tid, give ALT hvad jeg har i mig for, at succesen med min virksomhed må komme i hus.

Vil du du være en del af min succes og have bare en lille bid af DOTSdk, så skulle du tage, at kigge nærmere på de håndmalede produkter, som jeg selv har udviklet, testet og solgt igennem de sidste par år. Alle produkter er testet og godkendt, “so there is NO SHIT”… – Men pas på…! Mange af produkterne er stærkt vanedannende og vil appelere til dit indre luksus-dyr…

Se mine produkter her:

www.dotsdk.com

HÅNDMALET LUKSUS TIL DIG OG DIT HJEM

God 13. december -og HUSK at det er OK, at pleje ens ego.

De bedste hilsner

 

Mette Høeg Jørgensen

DOTSdk

 

Back To Top